Prima pagină

SERBAREA ABECEDARULUI

Este sfârşitul clasei I, ultimele zile de şcoală şi elevii  vor intra în vacanţă, iar liniştea specifică acestei perioade se va aşterne peste clase. Până atunci, elevii încearcă să marcheze sfârşitul anului şcolar într-un mod cât mai inedit, astfel încât momentul să rămână adânc întipărit atât în memoria lor, dar mai ales în cea a părinţilor şi bunicilor.

Sesiunea serbărilor semnificative de sfârşit de an şcolar a cuprins şi micii elevi ai claselor I din şcoala noastră care au pregătit adevărate spectacole sub directa îndrumare a doamnelor învăţătoare Daniela Anea, Aneta Butuc şi Mihaela Bădrăgan. Aceste serbări au cuprins multe cântece şi poezii interpretate cu măiestrie, fapt care a dovedit că poţi fi foarte talentat chiar dacă ai doar şapte ani. Evenimentele s-au desfăşurat în ropotele de aplauze ale publicului spectator, care nu a scăpat niciun prilej de a-i ovaţiona pe micii artişti.

A fost un an școlar foarte frumos, plin de realizări. Copiii au fost extraordinari: cuminți, deștepți și ascultători, iar părinții tot timpul alături de noi.

Pe copii i-am privit cu mare drag crescând sub ochii noştri, învățând să scrie prima literă, citind primul cuvânt, rezolvând primele exerciții și probleme la matematică …

 Mulţumim pentru această reuşită părinţilor acestor minunaţi copii, cu care avem o colaborare foarte bună, iar rezultatele se văd.

La final de an, când copiii aşteaptă nerăbdători vacanţa, putem spune că am reuşit să obţinem rezultate foarte bune pe toate liniile şi sperăm ca acest elan să se menţină şi pe parcursul anilor următori.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu